Pravila privatnosti

Vaše osobne podatke ćemo koristiti u skladu sa zakonskim propisima te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (eng. General Data Protection Regulation – GDPR) koja u području zaštite osobnih podataka uvodi više standarde.

PODACI O PREGLEDAVANJU

Koje podatke prikupljamo?

Tijekom normalne uporabe, IT sustavi i softverski postupci za upravljanje ovom web stranicom preuzimaju neke osobne podatke čiji je prijenos implicitan u korištenju Internet komunikacijskih protokola.

Riječ je o informacijama koje nisu povezane s određenim pojedincima, ali bi po svojoj prirodi mogle putem obrade i povezivanja s podacima trećih strana omogućiti identifikaciju korisnika.

Ova kategorija podataka uključuje IP adresu ili nazive domena računala korištena od strane korisnika koji se povezuju s web stranicom, URI (Uniform Resource Identifier) adrese traženih resursa, vrijeme zahtjeva, metoda korištena za podnošenje zahtjeva na server, veličinu datoteke dobivene kao odgovor, numerički kôd koji označava status odgovora poslužitelja (uspješan, pogreška itd.) te ostale parametre koji se odnose na operacijski sustav i korisnike.

Ti se podaci upotrebljavaju samo za dobivanje anonimnih statističkih podataka na web stranici i za provjeru ispravnog funkcioniranja te se brišu odmah nakon obrade.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačići su tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem računalu kako bi se prikupile standardne internetske zapise informacija i informacije o ponašanju posjetitelja.

Ove se informacije koriste za praćenje korištenja web stranice i za sastavljanje statističkih izvještaja o aktivnostima web stranice. Postavke svojeg preglednika možete podesiti tako da ne spremate kolačiće. Međutim u nekim slučajevima neke od funkcionalnosti naše web stranice zahtijevaju kolačiće i možda neće funkcionirati odlučite li ih ne prihvatiti.

Koje informacije prikupljamo o Vama?

Osobni podatak je svaki podatak ili njihova kombinacija kojima se utvrđuje identitet pojedinca ili putem kojih se može utvrditi identitet pojedinca kao što su ime, prezime, osobni identifikacijski broj (OIB), podaci o adresi, elektronička pošta i dr.

Obrada podataka je svaki postupak na osobnim podacima kao što su prikupljanje, bilježenje, pohrana, izmjena, uvid, uporaba, prijenos te brisanje.

Prikupljamo osobne podatke o vama kada se pretplatite na newsletter, preuzimate materijale ili pošaljete email. Prikupljamo i podatke kada dobrovoljno ispunite ankete ili dajete povratne informacije. Podaci o korištenju web stranice prikupljaju se pomoću kolačića.

 

Voditelj obrade podataka je (Ime tvrtke, adresa, broj).

Interijeri Legart d.o.o. Zagreb, Jaruščica 19-21 , OIB 76720418069 uzima vaše osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresu) u isključivo u svrhu odgovaranja na Vaš upit, odnosno povratnog kontaktiranja.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?

Prikupljamo informacije o vama kako bismo vam poslali newsletter, pozivnice na događaje, kako bismo vas e-mailom obavijestili o proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi vam mogli biti od interesa. Također prikupljamo statističke podatke o posjetama od svih posjetitelja web stranice, kako bi optimizirali naše web stranice. Vaši podaci mogu biti proslijeđeni unutar naše grupe u iste svrhe. Poslovna inteligencija neće dijeliti vaše podatke za marketing ili bilo koje druge svrhe s tvrtkama izvan grupe. Vaše osobne podatke nećemo obrađivati na bilo koji način koji nije opisan u ovim pravilima privatnosti. Obradit ćemo vaše osobne podatke na adekvatan i relevantan način i ograničiti na ono što je potrebno uzevši u obzir svrhu za koju se podaci koriste. Nećemo obrađivati osobne podatke za koje znamo da su neispravni ili zastarjeli, u tim slučajevima ažurirat ćemo vaše osobne podatke.

Zahtjev za brisanjem Vaših podataka i nemogućnost ponovnog kontaktiranja možete poslati na e-mail [email protected].

eu-ablem-min
ESIF FI logo

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”

Kategorije

INTERIJERI LEGART d.o.o.Jaruščica 19-21, 10020 Zagreb, OIB: 76720418069, IBAN: HR0725000091101222310, SWIFT/BIC: HAABHR22

Račun otvoren kod Addiko Bank d.d. Slavonska avenija 6, Zagreb. Upisan na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod br. MBS 080220978. Temeljni kapital: 25.500,00 kuna. Osnivači / članovi društva: Snježana Kovačić, Đuro Kovačić. Osobe ovlaštene za zastupanje: Snježana Kovačić